Варення з груш із волоськими горіхами

    

30 Вересня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Груші солодкі - 450 г

Вода - 50 мл

Цукор - 85 г

Лимони - 1 шт.

Лавровий лист - 1 шт.

Коньяк / бренді - 1 ст. ложка

Волоські горіхи очищені - 100 г

Directions

1Груші промити, розрізати на 8 частин, видаливши серцевину. З лимона зняти терткою цедру і вичавити сік.

2У мультиварку влити киплячу воду, покласти груші, цукор, цедру і сік лимона, лавровий лист. Ретельно перемішати, закрити кришку та готувати в режимі «Тушкування» 15 хвилин.

3Відкрити кришку, вийняти лавровий лист, додати бренді та волоські горіхи. Знову закрити кришкою і готувати в режимі «Випічка» 10 хвилин.

4Розкласти по стерилізованих банках, закрити металевими кришками.

00:00