Юшка рибна з червоним перцем

  

30 Вересня, 2017

Fresco №1 2013 Листопад

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Бульйон рибний - 800 мл

Вино сухе біле - 100 мл

Риба річкова - 600 г філе

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Перець чилі - 1 шт.

Перець солодкий червоний - 1 шт.

Паприка солодка - 1 ч. ложка

Масло - 1 ст. ложка

Каперсіи - 1–2 ст. ложки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Петрушка - 2 ст. ложки

Directions

1Почистити і дрібно порізати цибулю, часник пропустити крізь прес або посікти і потовкти у ступці. З перця чилі вибрати насіння і дрібно посікти, червону перчину почистити і нарізати кубиками. Рибне філе нарізати невеликими шматочками по 2–3 см.

2Розпустити у каструлі масло і тушкувати в ньому цибулю до напівпрозорості. Додати часник, перець чилі, червоний перець, заправити паприкою і готувати кілька хвилин.

3Влити в каструлю біле вино і почекати 2–3 хвилини, доки випарується алкоголь. Додати рибний бульйон, довести до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму.

4У бульйон покласти шматочки риби й каперси, через 3–4 хвилини вимкнути вогонь і додати сік лимона. Посолити за смаком.

5При подачі посипати дрібно посіченою петрушкою.

Перед уживанням солоні каперси, на відміну від маринованих, бажано промити, щоби позбавитися зайвої солі. Страву з цими каперсами, швидше за все, не треба буде досолювати.

 

00:00