Суп тайський з рисовою локшиною та імбиром

    

3 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Бульйон курячий - 1 л

Локшина рисова - 150 г

Кокосове молоко - 200 мл

Імбир - 4 см свіжого кореня

Соус рибний - 2 ст. ложки

Перець чилі червоний - 1 шт.

Куркума мелена - 1 ч. ложка

Цукор коричневий - 1 ч. ложка

Лайм - 2 ч. ложки соку

Курка - 150 г вареного м'яса

Суміш овочів

Спаржа

Капуста китайська

Зелена цибуля

ДЛЯ СЕРВІРУВАННЯ:

Коріандр свіжий нарізаний - 2‑3 ст. ложки

Directions

1Довести до кипіння курячий бульйон, залити окропом рисову локшину.

2Додати до бульйону кокосове молоко, очищений і нарізаний тонкими скибочками імбир, рибний соус, очищений від насіння і дрібно порубаний червоний чилі, мелену куркуму, коричневий цукор, сік лайма, варене м'ясо курки, китайську капусту, зелену цибулю.

3Обсмажувати овочі на розжареній олії приблизно 1‑2 хвилини.

4Злити воду з локшини і розкласти в порційні тарілки. Залити локшину бульйоном зі спеціями і додати в кожну тарілку овочі, злегка обсмажені зі спаржею.

5Подавати з коріандром.

Дієта для підвищення імунітету

00:00