Варення черешневе червоне

    

6 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Черешня червона - 1 кг

Цукор - 1 кг

Directions

1Стиглу черешню вимити, видалити гілочки та кісточки спеціальним пристосуванням, яке дозволяє ягоді залишатися цілою і не втрачати багато соку.

2У чашу мультиварки викласти шарами черешню і цукор. Щоб варення не було рідким, води в нього не додати зовсім.

3Щоб дати ягодам настоятися під соком, поставити чашу в холодильник на 2‑3 години.

4Потім вийняти чашу з ягодами з холодильника

ВАРІАНТ 1:

1Встановити в мультиварці, включити режим «Тушкування» на 1,5 години.

2Готове варення остудити і наповнити їм стерилізовані банки.

ВАРІАНТ 2:

1Включити режим «Випічка» або «Тушкування» на 20 хвилин, після відключення дати охолонути (2 години), потім знову включити на 20 хвилин і знову остудити; повторити ще разів. Включати мультиварку доведеться 3 рази. За весь час варіння й охолодження кришку відкривати не потрібно. Приготоване таким чином варення з черешні в мультиварці буде дуже густим і схожим на джем.

2Коли охолоне, його також розкласти по банках.

00:00