Ягода у власному соку (без цукру)

    

8 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Чорниця, жимолость, суниця, полуниця, черешня та будь-які інші ніжні соковиті ягоди

Directions

1На дно чаші мультиварки постелити тканину або покласти силіконовий килимок.

2Влити в чашу трохи води, поставити банки 0,5 л і наповнити їх ягодами. Встановити режим «Тушкування» на 1,5‑2 години. Кришку закрити і готувати 30 хвилин.

3Відкрити кришку, всипати в банки ягоди, якщо ягода просіла, і продовжити готувати під кришкою 30 хвилин. Продовжувати додавати ягоди, доки ягідний сік не заповнить собою банки, і ягоди буде нікуди класти.

4Закатати банки стерилізованими кришками.

00:00