Десерт «Сніжок» в імбирному соусі

    

11 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ДЕСЕРТУ:

Яйця - 13 білків

Ваніль - 1 ч. ложка

Імбир - 0,5 ч. ложки

Лимон - 0,5 ч. ложки соку

Сіль - на кінчику ножа

Цукор - 0,5 склянки

ДЛЯ ІМБИРНОГО СОУСУ:

Імбир - 100 г кореня

Молоко - 1 склянка

Вершки жирні - 0,5 склянки

Яйця - 4 жовтки

Цукор - 0,5 склянки

Directions

ІМБИРНИЙ СОУС:

1Змішати молоко з вершками та тонко нарізаним імбиром, довести до кипіння, зняти з вогню і залишити в теплому місці на 30 хвилин.

2В окремій мисці збити жовтки з цукром, додавши проціджене молоко.

3Поставити на вогонь і нагрівати, постійно помішуючи, поки соус не загусне. Потім залишити його остигати.

ДЕСЕРТ:

1Збити білки з ваніллю, меленим імбиром, соком лимона і сіллю. Коли утвориться піна, додати цукор, збивати ще 10 хвилин.

2У каструлі довести до кипіння воду. За допомогою столових ложок сформувати кульки з безе, опустити їх в окріп, варити 2 хвилини, потім акуратно вийняти шумівкою.

3Розкласти кульки по тарілках і полити імбирним соусом. Прикрасити, посипавши кульки нарізаними ягодами, кокосовою стружкою, кондитерським маком.

Дієта для підвищення імунітету

00:00