Суп із вишні (з рисом)

  ,   

12 Жовтня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вишня - 300 г

Рис - 5 ст. ложок

Цукор - 100 г

Вода - 5 склянок

Лимон - 1 ст. ложка соку

Вершки натуральні або

Сметана некисла

Directions

1Вишню акуратно промити і звільнити від кісточок.

2Кісточки від вишні залити водою і прокип'ятити. Відвар процідити через сито.

3Потім знову поставити відвар на вогонь, додати ретельно промитий рис, цукор і варити до готовності (близько 30 хвилин).

4За 5 хвилин до готовності додати вишню. Варити 5 хвилин на слабкому вогні, потім влити лимонний сік.

5Готовий вишневий суп розлити по тарілках, за бажанням додати вершки або некислу сметану і подати до столу.

Дієта безглютенова

00:00