171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Масло вершкове - 150 г
Яйця - 1 шт.
Мед - 100 г
Яблука кислі - 1 кг
Лимони - 1 шт. (сік)
Імбир - 20 г натертого або 0,5 ст. ложки сушеного меленого
Directions
1Масло розтерти з борошном, додати яйця і половину меду. Замісити тісто, покласти його в пакет і прибрати на півгодини в холодильник.
2Очистити яблука від шкірки, нарізати їх на половинки. На опуклій поверхні яблучних половинок зробити надрізи і, щоб яблука не темніли, полити їх частиною соку лимона.
3Залишки лимонного соку змішати з медом і імбиром.
4Розкачати тісто в коло, викласти у форму для випічки, змащену маслом і посипану сухарями, зробити бортики, в центр покласти яблука, полити їх сумішшю соку лимона і меду. Готувати близько 45 хвилин при 180°C.