Сендвічі з рваною свининою

  ,   

16 Жовтня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 35 mins
  • Cook: 4 hrs 20 mins
  • Yields: 14 сендвічів

Ingredients

Свинина - 2,4‑2,7 кг лопатки біз кісток

Паприка - 1 ст. ложка

Перець чорний - 1 ст. ложка

Сіль - 2 ч. ложки

Кмин мелений - 2 ч. ложки

Перець червоний мелений (чилі) - 2 ч. ложки

Цукор коричневий фасований - 2 ч. ложки

Цукор гранульований - 1 ч. ложка

Перець каєнський - 1 ч. ложка

Булочки для гамбургерів - 14‑18 шт.

Соус гострий перцевого у пляшці (за бажання)

ДЛЯ СОУСУ БАРБЕКЮ З ОЦТОМ:

Оцет яблучний - 3 склянки

Цукор - 1/3 склянки

Гірчиця суха - 1 ст. ложа

Перець червоний мелений (розкришений) - 2 ч. ложки

Соус перцевий гострий у пляшці - 2 ч. ложки

Сіль - 1,5 ч. ложки

Перець чорний мелений - 1,5 ч. ложки

Directions

1Замочити 6‑8 шматків горіхових дровин у воді на 1 годину.

2У невеликій мисці перемішати паприку, чорний перець, сіль, мелені кмин і червоний (чилі), цукор коричневий фасований і гранульований і каєнський перець. Посипати м'ясо сумішшю спецій, втираючи пальцями.

3Підготувати гриль для непрямого тепла з використанням піддону для стікання рідини; додати дрова. Покласти м'ясо над піддоном. Смажити під кришкою над непрямим середнім вогнем 4‑5 годин або доки температура м'яса не досягне 185‑190°F (85‑87°С) і не стане дуже м'яким. Не додавати більше дров після перших 2‑х годин смаження. Занадто багато диму може забити інші смаки.

4СОУС БАРБЕКЮ З ОЦТОМ: У літровій баночці з гвинтовою кришкою з'єднати яблучний оцет, цукор, суху гірчицю, подрібнений червоний перець, гострий перцевий соус, сіль і чорний перець. Закрити кришкою і добре потрусити. Вийде близько 3,25 склянок. Відкласти.

5Покрити м'ясо фольгою і дати постояти 20 хвилин.

6Розірвати м'ясо, використовуючи дві виделки. Покласти м'ясо у велику миску. Додати достатню кількість соусу для барбекю з оцтом.

7Подавати м'ясо на розрізаних та (за бажання) підсмажених булочках, можна скропили гострим перцевим соусом. Подавати із залишками соусу для барбекю з оцтом.

Підготовка: 15 хвилин
Смаження: 4 години
Настоювання: 20 хвилин

00:00

Nutrition Facts

Serving Size1 сендвіч
Calories390 калорій
Sodium875 мг
Protein26 г
Cholesterol76 мг
Total Fat17 г
Saturated Fat6 г
Total Carbohydrates29 г
Dietary Fiber2 г