162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Перець солодкий червоний - 1 кг
Помідори - 700 г
Перець чилі червоний - 2 шт.
Часник - 7 зубчиків
Сіль - 1 ст. ложка
Цукор - 2 ст. ложки
Оцет 10% - 2 ст. ложки
Directions
1Всі овочі вимити, у солодкого перцю видалити насіння, у помідорів - серцевину. Пропустити помідори та перець через м'ясорубку або подрібнити на комбайні.
2Покласти в чашу помідори з перцем. Закрити кришку мультиварки, встановити режим «Тушкування» на 2 години.
3Після сигналу про закінчення програми додати пропущений на м'ясорубці часник і перець чилі, посолити, додати цукор і оцет, перемішати. Далі 30 хвилин готувати аджику в мультиварці в режимі «Випічка» до загустіння.