Аджика

    

19 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Перець солодкий червоний - 1 кг

Помідори - 700 г

Перець чилі червоний - 2 шт.

Часник - 7 зубчиків

Сіль - 1 ст. ложка

Цукор - 2 ст. ложки

Оцет 10% - 2 ст. ложки

Directions

1Всі овочі вимити, у солодкого перцю видалити насіння, у помідорів - серцевину. Пропустити помідори та перець через м'ясорубку або подрібнити на комбайні.

2Покласти в чашу помідори з перцем. Закрити кришку мультиварки, встановити режим «Тушкування» на 2 години.

3Після сигналу про закінчення програми додати пропущений на м'ясорубці часник і перець чилі, посолити, додати цукор і оцет, перемішати. Далі 30 хвилин готувати аджику в мультиварці в режимі «Випічка» до загустіння.

4Вимити і простерилізувати банки та кришки.

5Розлити в банки аджику і закрутити кришками.

00:00