Тушонка домашня (з двох видів м’яса)

  ,   

20 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

М'ясо без кісток - 300 г яловичини + 300 г свинини або

Птиця - 300 г філе курки + 300 г індички

Цибуля - 1 шт. велика

Лавровий лист - 1 шт.

Приправа «Суміш перців» - кілька горошин

Сіль

Перець

Directions

1М'ясо промити та нарізати шматочками.

2Помістити м'ясо в чашу мультиварки, зверху покласти цибулину, розрізану на чотири частини. Викласти туди все спеції, перець, сіль і лавровий лист. На приготування тушонки в мультиварці піде близько 6 годин в режимі «Тушкування».

3Готову тушонку можна закатати в стерильні банки або розподілити по пластикових контейнерах для зберігання в морозилці.

Для мультиварки Philips HD 3025 03

00:00