Суп-пюре з бататом перші страви лікувальне харчування 23 Жовтня, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Батат - 2 шт. середніх Картопля - 4 шт. Морква - 2 шт. Бульйон курячий - 1 л Сметана - 6 ст. ложок Кріп - 1 пучок Сіль велика нейодована Перець чорний мелений Directions 1Батат, картоплю і моркву очистити та нарізати однаковими кубиками. 2Залити овочі бульйоном, довести до кипіння і варити 20 хвилин на маленькому вогні - до готовності овочів. 3Посолити бульйон, розмолоти блендером овочі з бульйоном в пюре. Добре перемішати. 4Розлити суп по тарілках, додати ложку сметани, чорний мелений перець і кріп.Дієта для підвищення імунітету 00:00