Суп цибульний (з шавлією)

    

25 Жовтня, 2017

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цибуля - 1 шт. велика (більше 70 г)

Вода - 0,5 л

Олія соняшникова - 1 ст. ложка

Шавлія - 1 жменя

Directions

1Цибулину вимити і разом зі шкіркою дрібно нашаткувати, потім злегка обсмажити на олії до золотистого відтінку.

2Потім цибулю опустити в киплячу воду, додати дрібку шавлії і варити 5‑10 хвилин. Суп не солити і не додавати спецій.

3Приймати суп по 1 склянці вранці та ввечері перед сном. Протягом 2 годин до і після прийому супу не рекомендується приймати їжу.

Дієта при переломах

00:00