Тушонка по-домашньому

  ,   

26 Жовтня, 2017

162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Свинина - 500 г м'якоті

Cіль

Перець чорний - 4‑5 горошин

Лавровий лист - 1 шт.

Directions

1М'ясо вимити та нарізати великими шматками.

2Покласти м'ясо в мультиварку, довести до кипіння і готувати на режимі «Випічка» 10‑20 хвилин.

3Після цього посолити, додати чорний перець і лавровий лист і включити режим «Тушкування» на 5 годин.

4Через 5 годин м'ясо легко розходиться на волокна, подрібнити його силіконовою лопаткою.

5Ще раз довести до кипіння, тримати на режимі «Випічка» 5‑10 хвилин.

6Банки та кришки стерилізувати у киплячій воді 15 хвилин.

7У банки покласти тушонку, щільно закрити, дати охолонути.

8Зберігати в холодильнику на верхній полиці 1‑2 місяці.

Для мультиварки Philips HD 3033

00:00