Боби з горіхами овочеві страви лікувальне харчування 27 Жовтня, 2017 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Боби (квасоля) - 250 г Волоські горіхи - 0,5 склянки нарізаних ядер Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 2 зубчики Кінза - 1 пучок Directions 1Боби перебрати, замочити в окропі, поки не вбереться вода. 2Потім квасолю залити водою знову та варити до м'якості, відкинути на друшляк, дати стекти відвару. 3Цибулю і часник очистити та перекрутити з ядрами волоських горіхів і кінзою - вийде горіхово-цибулева паста. 4Боби змішати з горіховою пастою і додати трохи бобового відвару.Дієта безглютенова 00:00