квасоля та волоські горіхи
квасоля та волоські горіхи

Боби з горіхами

    

27 Жовтня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Боби (квасоля) - 250 г

Волоські горіхи - 0,5 склянки нарізаних ядер

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Кінза - 1 пучок

Directions

1Боби перебрати, замочити в окропі, поки не вбереться вода.

2Потім квасолю залити водою знову та варити до м'якості, відкинути на друшляк, дати стекти відвару.

3Цибулю і часник очистити та перекрутити з ядрами волоських горіхів і кінзою - вийде горіхово-цибулева паста.

4Боби змішати з горіховою пастою і додати трохи бобового відвару.

Дієта безглютенова

00:00