Заготовка м’ясна консервація, страви з м'яса мультиварка 29 Жовтня, 2017 162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит) Ingredients Яловичина - 2 кг філе Часник - 2 головки Сіль Лавровий лист - 4 шт. Перець Directions 1М'ясо ретельно вимити, підсушити, нарізати на маленькі шматочки. 2Викласти все в мультиварку, включити режим «Тушкування» на 6 годин. 3За 1 годину до кінця приготування додати сіль, перець і лаврові листочки. 4Після сигналу залишити м'ясо настоюватися ще на кілька годин під кришкою. 5Потім розкласти тушонку по стерилізованих банках, поливаючи соком і жиром з м'яса. Дати охолонути, закрити кришками та прибрати в холодильник.Для мультиварки Panasonic SR-TMH 18 00:00