172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
Рис - 200 г
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Зелена цибуля - 1 невеликий пучок
Перець солодкий - 1 шт.
Помідори - 3 шт.
Сіль
Перець
Олія
Кріп
Directions
1Рис ретельно промити та відварити до готовності в підсоленій воді. Готовий рис відкинути на друшляк і промити холодною кип'яченою водою.
2Ріпчасту цибулю очистити, вимити та нарізати півкільцями. Солодкий перець очистити від насіння, промити та нарізати скибочками. Помідори промити, обсушити та нарізати дольками. Зелену цибулю і кріп промити, обсушити на паперовій серветці та дрібно порізати.
3Всі підготовлені продукти скласти в миску, посолити, поперчити, заправити олією, перекласти в салатник і подати.