Салат із моркви з горіхами
Салат із моркви з горіхами

Салат «Делікатес» з моркви з часником і волоськими горіхами / з волоських горіхів і моркви / Морква з часником

    , ,

30 Жовтня, 2017

  • 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
  • 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
  • 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума  / 250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
  • Детская кулинарная книга

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Морква - 400 г

Волоські горіхи - 1 склянка

Часник - 3‑4 зубчики

Майонез - 3 ст. ложки

Сіль

Цукор (за бажання)

ВАРІАНТ 2:

Морква - 500 г

Волоські горіхи - 1 склянка

Часник - 1 головка

Майонез

Сіль

ВАРІАНТ 3:

Морква - 4 шт.

Волоські горіхи - 20 ядер

Часник - 2 зубчики

Майонез - 3 ст. ложки

Сіль

ВАРІАНТ 4:

Морква - 3 шт. середніх соковитих

Волоські горіхи - 0,25 склянки

Часник - 1 зубчик

Майонез

Сіль

ВАРІАНТ 5:

Морква - 4 шт.

Волоські горіхи - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Майонез - 0,5 баночки (125 г)

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Селера - зелень

Directions

1Моркву очистити та натерти на тертушці (можна на грубій або для моркви по-корейськи), для варіантів 4, 5 - на найдрібнішій.

2Горіхи очистити, для варіанту 2 трохи підсушити в духовці та подрібнити ядра, для варіанту 4 - розмолоти в кавомолці.

3Часник очистити та дрібно порубати або дуже дрібно нарізати або пропустити крізь прес.

4Горіхи змішати з морквою і часником, приправити майонезом, сіллю, цукром за смаком (за бажання).

5ВАРІАНТ 5: Гарною горочкой акуратно викласти в салатницю. Зверху прикрасити гілочками зеленого кропу, петрушки та селери. Взимку можна обійтися і без зелені.

Дієта для поліпшення пам'яті, при безсонні, при застуді та грипі

00:00