Салат «Делікатес» з моркви з часником і волоськими горіхами / з волоських горіхів і моркви / Морква з часником
салати дитяче, здорове харчування, лікувальне харчування
30 Жовтня, 2017
- 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
- 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
- 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума / 250 рецептов от простуды и гриппа (Еда, которая лечит)
- Детская кулинарная книга
Ingredients
ВАРІАНТ 1:
Морква - 400 г
Волоські горіхи - 1 склянка
Часник - 3‑4 зубчики
Майонез - 3 ст. ложки
Сіль
Цукор (за бажання)
ВАРІАНТ 2:
Морква - 500 г
Волоські горіхи - 1 склянка
Часник - 1 головка
Майонез
Сіль
ВАРІАНТ 3:
Морква - 4 шт.
Волоські горіхи - 20 ядер
Часник - 2 зубчики
Майонез - 3 ст. ложки
Сіль
ВАРІАНТ 4:
Морква - 3 шт. середніх соковитих
Волоські горіхи - 0,25 склянки
Часник - 1 зубчик
Майонез
Сіль
ВАРІАНТ 5:
Морква - 4 шт.
Волоські горіхи - 2 шт.
Часник - 2 зубчики
Майонез - 0,5 баночки (125 г)
Петрушка - зелень
Кріп - зелень
Селера - зелень
Directions
1Моркву очистити та натерти на тертушці (можна на грубій або для моркви по-корейськи), для варіантів 4, 5 - на найдрібнішій.
2Горіхи очистити, для варіанту 2 трохи підсушити в духовці та подрібнити ядра, для варіанту 4 - розмолоти в кавомолці.
3Часник очистити та дрібно порубати або дуже дрібно нарізати або пропустити крізь прес.
4Горіхи змішати з морквою і часником, приправити майонезом, сіллю, цукром за смаком (за бажання).
5ВАРІАНТ 5: Гарною горочкой акуратно викласти в салатницю. Зверху прикрасити гілочками зеленого кропу, петрушки та селери. Взимку можна обійтися і без зелені.
Дієта для поліпшення пам'яті, при безсонні, при застуді та грипі