Салат із моркви та смородини салати здорове харчування, лікувальне харчування 2 Листопада, 2017 100 рецептов при бессоннице. 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Морква - 400 г Червона смородина або журавлина - 150 г Сметана - 0,5 склянки Зелень петрушки нарізана - 1 ст. ложка Сіль Цукор Directions 1Вимиту й очищену від шкірки моркву сполоснути, натерти на грубій тертці. 2Смородину вимити тапротерти крізь сито. 3Смородинове пюре розмішати з морквою, заправити за смаком сіллю та цукром. Викласти на блюдо, полити густою сметаною і посипати зеленню.Дієта при гіпотонії - використовувати смородину. Дієта при безсонні - можна замінити смородину журавлиною. 00:00