Суфле овочеве з лососем
запіканки, страви з риби духовка, лікувальне харчування
4 Листопада, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Лосось свіжий - 250 г
Сіль
Перець
Цукор - 1 щіпка
Кріп - 0,5 пучка
Брокколі (можна заморожену) - 500 г
Цвітна капуста - 500 г
Цибуля - 2 шт.
Яйця - 4 шт. + 2 білка
Сметана - 2 ст. ложки
Мигдаль - 100 г
Мускатний горіх
ДЛЯ СОУСУ:
Зелень кропу або петрушки або зелена цибуля - 2 пучка
Сметана - 200 г
Лимон - 2 ст. ложки соку
Сіль
Перець
Directions
1Лосось посолити, посипати крупно меленим перцем, цукром і вимитим рубаним кропом, залишити приблизно на півгодини.
2Брокколі та цвітну капусту вимити, очистити і нарізати. Цибулю очистити, нарізати кубиками.
3Брокколі та цвітну капусту готувати близько 15 хвилин на водяній бані окремо один від одного, змішавши з цибулею. Овочі відкинути на друшляк і остудити.
4Брокколі та цвітну капусту окремо подрібнити до пюреподібного стану і додати в кожне пюре по 2 яйця, 1 білку, 1 ст. ложці сметани, 50 г очищеного дрібно рубаного мигдалю, сіль, перець і мускатний горіх.
5Форму застелити промаслениою алюмінієвою фольгою і покласти туди половину пюре з цвітної капусти. Потім шарами: пюре з брокколі, лосось, пюре з цвітної капусти, знову лосось, закінчити пюре з брокколі і закрити фольгою. Готувати запіканку на водяній бані в духовці, розігрітій до 180°C, близько 80 хвилин.
6Охолоджену запіканку вийняти з форми і нарізати.
7СОУС: Зелень вимити, обсушити, нарізати, змішати зі сметаною, заправити лимонним соком, сіллю і перцем.
8Покласти запіканку на тарілки і полити соусом.
Дієта для підвищення імунітету