Суфле овочеве з лососем

  ,   ,

4 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Лосось свіжий - 250 г

Сіль

Перець

Цукор - 1 щіпка

Кріп - 0,5 пучка

Брокколі (можна заморожену) - 500 г

Цвітна капуста - 500 г

Цибуля - 2 шт.

Яйця - 4 шт. + 2 білка

Сметана - 2 ст. ложки

Мигдаль - 100 г

Мускатний горіх

ДЛЯ СОУСУ:

Зелень кропу або петрушки або зелена цибуля - 2 пучка

Сметана - 200 г

Лимон - 2 ст. ложки соку

Сіль

Перець

Directions

1Лосось посолити, посипати крупно меленим перцем, цукром і вимитим рубаним кропом, залишити приблизно на півгодини.

2Брокколі та цвітну капусту вимити, очистити і нарізати. Цибулю очистити, нарізати кубиками.

3Брокколі та цвітну капусту готувати близько 15 хвилин на водяній бані окремо один від одного, змішавши з цибулею. Овочі відкинути на друшляк і остудити.

4Брокколі та цвітну капусту окремо подрібнити до пюреподібного стану і додати в кожне пюре по 2 яйця, 1 білку, 1 ст. ложці сметани, 50 г очищеного дрібно рубаного мигдалю, сіль, перець і мускатний горіх.

5Форму застелити промаслениою алюмінієвою фольгою і покласти туди половину пюре з цвітної капусти. Потім шарами: пюре з брокколі, лосось, пюре з цвітної капусти, знову лосось, закінчити пюре з брокколі і закрити фольгою. Готувати запіканку на водяній бані в духовці, розігрітій до 180°C, близько 80 хвилин.

6Охолоджену запіканку вийняти з форми і нарізати.

7СОУС: Зелень вимити, обсушити, нарізати, змішати зі сметаною, заправити лимонним соком, сіллю і перцем.

8Покласти запіканку на тарілки і полити соусом.

Дієта для підвищення імунітету

00:00