Запіканка рисова з курячою грудкою, грибами та овочами запіканки, страви з грибів, страви з птиці духовка, лікувальне харчування 5 Листопада, 2017 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Рис - 300 г Перець солодкий - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Зелений горошок заморожений - 2 ст. ложки Бульйон курячий Олія оливкова - 2‑3 ст. ложки Курка - 300 г грудок Печериці - 200 г Сіль Перець Спеції Сир - 100 г Яйця - 3 шт. Сметана - 150 г Directions 1Солодкий перець, цибулю і печериці обсмажити в різному посуді. 2Рис відварювати в підсоленій воді близько 10 хвилин, промити, остудити. 3Курячі грудки дрібно нарізати й обсмажити, додати спеції. 4З'єднати рис, м'ясо, гриби й овочі, додати трохи бульйону, перемішати. Змішати половину сиру, сметану та яйця, залити рисову масу. 5Форму змастити оливковою олією, викласти в форму масу, зверху посипати натертим сиром. Нагріти духовку до 200°С, запікати 25 хвилин.Дієта безглютенова 00:00