Пудинг рисовий (на молоці)

    

6 Листопада, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 150 г

Молоко - 1,5 л

Цукор - 4 ст. ложки

Ваніль - 1 паличка

Крохмаль - 2 ст. ложки

Яйця - 1 жовток

Кориця

Ягоди

Directions

1Добре промитий рис залити 1 л молока, додати цукор і варити, постійно помішуючи, на невеликому вогні близько 20 хвилин. Рис має розваритися.

2В окрему миску вилити молоко, додати курячий жовток, крохмаль, добре перемішати.

3Влити молочно-яєчну суміш до розвареного рису, додати розмелений ванілін і варити на слабкому вогні до загусання маси (потрібно весь час помішувати пудинг).

4Готовий пудинг викласти в десертні склянки і прибрати в холодильник до повного застигання. Коли пудинг застигне, посипати його корицею і прикрасити ягодами.

Дієта безглютенова

00:00