Запіканка рисово-сирна (творожна)

    ,

6 Листопада, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 200 г

Сир (творог)  - 300 г

Яйця - 1‑2 шт.

Родзинки - 80 г

Сметана - 50 г

Олія для змащування каструлі

Цукор - 70 г

Directions

1Родзинки замочити в гарячій воді на 15 хвилин, потім воду злити, родзинки злегка обсушити.

2Рис промити кілька разів, потім відварити, трохи остудити та з'єднати з іншими компонентами.

3Мультикаструлю змастити олією. Рисово-сирну масу викласти на дно каструлі та розрівняти. Випікати в режимі «Випічка» 40‑60 хвилин. Час випічки залежить від густоти маси (якщо маса вийшла рідка, то час випічки збільшується).

4Після сигналу виключення треба дати запіканці охолонути в ємності (інакше випічка розвалиться при витяганні).

5Подавати рисову запіканку в теплому вигляді зі сметаною, варенням, повидлом.

Дієта безглютенова

00:00