Запіканка рибна під соусом

  , ,   

7 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Зубатка - 450 г філе

Картопля - 450 г

Цукіні - 1 шт. середнього розміру

Батат - 225 г

Креветки заморожені очищені - 125 г

Борошно - 50 г

Кріп - 1 пучок

Молоко - 450 мл

Бульйон овочевий - 150 мл

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки

Сіль морська - 0,25 ч. ложки

Directions

1Духовку попередньо розігріти до 180°C.

2Картоплю і батат очистити та відварити цілими, якщо батат великий - нарізати на 2‑3 частини (розварювати не потрібно, готувати тільки до м'якості - не більше 10 хвилин).

3Кріп подрібнити. Рибу нарізати на шматочки.

4СОУС: Розігріти в сковороді 2 ст. ложки вершкового масла, додати борошно, перемішати, а потім повільно влити бульйон, молоко та лимонний сік. Довести до кипіння і уварювати соус 1‑2 хвилини, поки він не загусне.

5Зняти сковороду з вогню і додати в соус нарізану рибу і, за бажання, креветки. Всипати половину подрібненого кропу, посолити, поперчити, все перемішати та покласти у форму для запікання.

6Цукіні, готову картоплю і батат натерти на тертці, перемішати та покласти зверху на рибу в соусі. Залишки вершкового масла нагріти, полити ним зверху запіканку, посолити, поперчити та поставити в розігріту духовку на 25 хвилин, щоб картопля зазолотилася.

Дієта для підвищення імунітету

00:00