Тріска з анчоусами

    

7 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Анчоуси (хамса) - 7 шт.

Тріска - 700 г філе

Олія - 75 г

Апельсини - 2 ст. ложки м'якоті + 2 ст. ложки соку

Цибуля ріпчаста нарізана - 1ст. ложка

Естрагон нарізаний - 1 ст. ложка

Directions

1Анчоуси дрібно нарізати і розім'яти з олією, м'якоттю та соком апельсина, зеленню та спеціями.

2Тріску покласти на деко та змастити цією сумішшю.

3Запікати в гарячій духовці до готовності.

4Подавати з підсмаженою цибулею і відварною молодою картоплею.

00:00