Суп-пюре з цвітної капусти, фенхеля і брокколі

    

8 Листопада, 2017

Ingredients

Цвітна капуста - 0,5 качана

Брокколі - 0,5 качана

Цибуля порей - 1 стебло (біла частина)

Фенхель - 0,5 шт.

Молоко - 0,5 склянки

Сіль

Перець

Зелень

Directions

1Цибулю порей і фенхель нарізати кільцями. На сковороді розігріти оливкову олію, тушкувати цибулю і фенхель 15 хвилин.

2Цвітну капусту та брокколі розділити на суцвіття, додати їх до фенхелю і цибулі, влити 1 склянку окропу і гаряче молоко. Тушкувати 20‑30 хвилин до готовності цвітної капусти та брокколі.

3Покласти все у блендер, подрібнити; якщо необхідно, розбавити окропом.

4Викласти суп-пюре в каструлю, посолити, поперчити, нагріти.

00:00