Лобіо з горіхами овочеві страви грузинська кухня вегетаріанське 12 Вересня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Квасоля стучкова - 300 г Цибуля ріпчаста - 3 шт. Часник - 1 зубчик Горіхи волоські - 50 г Базилік - 2 гілочки Кінза - 2 гілочки Сіль Directions 1Квасолю нарізати шматочками, відварити до готовності, відкинути на друшляк і віджати. 2Горіхи, часник і зелень кінзи потовкти, розвести 1 ст. ложкою відвару з-під квасолі, посолити, додати подрібнену ріпчасту цибулю і базилік, перемішати. 3З'єднати горіхово-часникову масу з квасолею.для нестрогих вегетаріанців 00:00