171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Брокколі свіжа або заморожена - 300 г
Рис відварний - 200 г
Лосось, форель або сьомга копчені - 100 г
Яйця - 1 шт.
Вершки 10% - 100 г
Сметана рідка - 100 мл
Сир твердих сортів - 50 г
Масло вершкове - 1 ч. ложка
Перець мелений
Сіль
Directions
1Брокколі вимити, розділити на суцвіття і відварювати в підсоленій воді 3‑5 хвилин (капуста не має вийти дуже м'якою).
2Форму для запікання змастити вершковим маслом. Викласти відварений рис рівним шаром. Рибу очистити, відокремити філе від кісток, розрізати тонкими скибочками і викласти на рис. Зверху покласти шар із суцвіть брокколі.
3ЗАЛИВКА: Злегка збити яйце, додати вершки, сметану і тертий сир. Трохи посолити та поперчити. Добре перемішати.
4Заливку вилити на запіканку. Готувати в духовці при 180‑200°C до зарум'янювання, приблизно 20‑25 хвилин.