млинці
млинці

Млинці морквяні

  

7 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Морква (каротель) - 300 г

Масло вершкове - 60 г

Борошно - 60 г

Молоко - 200 г

Ковбаса або копчене м'ясо - 200 г

Сир - 50 г

Яйця - 2-3 шт.

Сіль

Перець чорний

Олія соняшникова

Directions

1Очищену моркву зварити до напівготовності в солоній воді, потім нарізати її дрібними кубиками.

2З масла та борошна приготувати світлу заправку, розбавити її молоком, додати сіль, чорний мелений перець і варити до утворення густої кашки. Після охолодження додати сир, ковбасу і картоплю, перемішати.

3Маленькі млинці смажити на олії до золотистого кольору.

4Подають млинці з картоплею або кашею і салатом.

00:00