Млинці з грибами (у хлібній крихті)
млинці, оладки, сирники духовка
8 Жовтня, 2016
- Блины и блинчики (Семь поварят)
- Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
- Cook: 40 mins
- Yields: 12 порцій
Ingredients
Млинці готові - 400 г або
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Борошно пшеничне - 400 г
Молоко - 1 л
Цукор - 30 г
Сіль
Яйця - 2 шт.
ДЛЯ ФАРШУ:
Гриби свіжі - 200 г / 400 г
Цибуля ріпчаста - 60 г / 120 г
Яйця - 1 шт. / 4 шт.
Хлібна крихта - 20 г / 80 г
Масло топлене - 50 г / 60 г
Сметана - 120 г
Соус - 100 г (за бажання)
Петрушка
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
ФАРШ:
1Свіжі білі гриби або печериці порубати не дуже дрібно або нашаткувати їх тонкими скибочками і підсмажити з маслом.
2Ріпчасту цибулю нарізати і підсмажити окремо.
3Потім з'єднати, додати сирий яєчний жовток і гарячий молочний соус середньої гущини, як для запечених страв (соус - не обов'язково). Все перемішати і заправити за смаком сіллю і перцем.
МЛИНЦІ:
1Збити яйця з сіллю та цукром. Додати молоко та борошно і замісити тісто.
2На розпеченій сковороді з маслом обсмажити млинці.
3На підсмажену сторону кожного млинця покласти грибний фарш і загорнути його. Змочити поверхню складених млинців яєчним білком, обваляти в крихтах білого пшеничного хліба й обсмажити на маслі з обох боків.
4Прогрівати в духовці 5-6 хвилин.