Салат картопляний вегетаріанський салати російська кухня вегетаріанське 12 Вересня, 2016 365 рецептов русской кухни Cook: 30 mins Ingredients Картопля - 300 г Йогурт натуральний - 150 мл Лимон - сік 1 лимона Олія рослинна - 2 ст. ложки Коріандр мелений - 0,5 щіпки Кріп - 5 г насіння + зелень Цукор - 25 г Сіль Directions 1Картоплю нарізати шматочками і тушкувати в підсоленій воді до готовності, не допустивши надмірного розм'якшення. 2СОУС. У йогурт влити лимонний сік, олію, додати коріандр, насіння кропу, цукор, трошки посолити та збити в блендері до однорідної маси. 3Картоплю заправити соусом, прикрасити гілочкою кропу. 00:00