Яблука фаршировані / з сирною (творожною) начинкою десерти духовка, здорове харчування 18 Лютого, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Яблоки (кулинария) Ingredients Яблука - 10 шт. великих кислих Сир (творог) - 150‑200 г Яйця - 0,5‑1 шт. Лимон - 1 ч. ложка цедри Цукор - 1 ст. ложка або Ванільний цукор - 1 ст. ложка Directions 1З однакових стиглих, бажано кислих яблук видалити серцевину з насінням. 2НАЧИНКА: Сир (творог) змішати з яйцем, збитим із цукром і лимонною цедрою. 3Суміш закласти в середину яблук. 4Запікати в духовці 10 хвилин при 160°C. 5Яблука остудити та подавати холодними зі сметаною до чаю або молока.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00