Асорті м’ясне страви з м'яса, страви з птиці 19 Лютого, 2018 Энциклопедия мяса, птицы, рыбы и морепродуктов (Кулинарное ассорти) Ingredients Ростбіф (яловичина смажена) - 250 г Телятина або баранина смажені - 250 г Шинка варена або ковбаса - 250 г Рябчики або смажена птиця / дичина - 5 шт. ГАРНІР: Салат зелений Капуста червонокачанна Огірки Помідори Цвітна капуста Спаржа Зелений горошок Квасоля сручкова Ягоди мариновані Яблука мариновані СОУС: Майонез з корнішонами - 200 г або Хрін Оцет Directions 1Краще всього складати асорті з 5-6 різних видів м'ясних продуктів, допускається - з трьох. 2Найбільш поширене поєднання продуктів: яловичина, телятина, шинка, рябчик або куріпка, язик, свинина, ковбаса, кури смажені. 3ГАРНІР: салат зелений або з червонокачанної капусти, огірки, помідори, цвітна капуста, спаржа, зелений горошок, сручки квасолі, мариновані ягоди, яблука тощо. 4Окремо подати СОУС - хрін з оцтом або майонез з корнішонами. 00:00