Асорті овочеве (кабачки, морква, огірки, патисони, помідори, перець, цибуля)

  

20 Лютого, 2018

  • Yields: 1 банка 3 л / 2 л

Ingredients

Помідори звичайні або черрі

Огірки

Патисони - 0,5 шт.

Кабачки - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 0,5 невеликої

Перець болгарський - 1 шт. великий

Часник - 4 зубчики / 3 зубчики

Перець чорний - 10 горошин / 7 горошин

Лавровий лист - 2 шт.

Гвоздика - 3 бутони / 2 бутони

Сіль - 2 ст. ложки / 1,3 ст. ложки

Цукор - 4 ст. ложки / 2,6 ст. ложки

Оцет 5% - 0,5 склянки / 0,3 склянки

Directions

1Стерилізувати банки над каструлею з киплячою водою 25 хвилин.

2Патисон нарізати дольками, моркву - кружальцями, з кабачка зняти шкірку та нарізати кружальцями, цибулину та болгарський перець - на 4 частини.

3Помістити овочі та спеції в банки, залити кип'яченою водою, опустити в каструлю з киплячою водою на 15 хвилин.

4До охолодження банки краще прибрати в темне місце й укутати ковдрою.

РОЗРАХУНОК ОЦТУ
на банку 3л: 9% - 70 мл
на банку 2л: 6%- 70 мл, 9% - 46 мл

00:00