Хліб чорний (заварний)

    ,

20 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 300 мл

Сусло - 2,5 ст. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Солод - 4 ст. ложки

Вода - 4 ст. ложки окропу для заварювання солоду

Сіль - 2 ч. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Мед - 1 ст. ложка

Борошно - 750 г (80% пшеничного 1-го ґатунку + 20% житнього)

Дріжджі - 3 ч. ложки

Коріандр - 1 ч. ложка

Directions

1Продукти викласти в ємність хлібопічки по порядку, зазначеному в інструкції (спочатку на дно ємності покласти рідкі продукти, потім сухі і в кінці - дріжджі).

2У мірну склянку налити сусло, потім долити воду до 300 мл, перемішати, рідину вилити в каструлю.

3Заварити солод: солод насипати в миску, залити окропом, перемішати, доки не вийде кашоподібна маса.

4Готовий солод викласти в ємність, потім налити олію, насипати сіль і цукор, всипати борошно, потім - дріжджі та прянощі.

5Включити програму «Чорний хліб» або «Бородинський».

00:00