Хліб французький з горішками

    ,

21 Лютого, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 6 hrs

Ingredients

Борошно пшеничне - 400 г

Клітковина - 1,5 ст. ложки

Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки

Яйця - 1 шт.

Молоко 3,2% - 60 мл

Вода - 170 мл

Молоко сухе - 2 ст. ложки

Горішки кедрові очищені - 3 ст. ложки

Олія горіхова - 1 ст. ложка

Спеції - 0,5 ч. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Directions

1У ємність викласти дріжджі, просіяне борошно, клітковину, сухе молоко, спеції, сіль. У кутку ємності розбити яйце, на нього зверху вилити горіхову олію, молоко, попередньо змішане з водою.

2Ємність поставити в хлібопічку. Виставити програму «Французький хліб», загальний час приготування близько 6 годин.

3Після замісу до тіста додати кедрові горішки.

4Приблизно через 6 годин, після сигналу хлібопічки, хліб вийняти, покласти на решітку або дерев'яну дошку, накрити рушником, дати охолонути протягом години.

00:00