Яйця фаршировані

  ,   

8 Жовтня, 2016

Ingredients

Яйця - 10 шт.

Цибуля - 1 шт. невелика

Морква - 1 шт.

Сіль

Перець чорний

Майонез

Сирок плавлений -1 шт.

Directions

1Яйця зварити круто, розрізати навпіл і вийняти жовтки.

2Моркву натерти на дрібну тертку.

3Цибулю дрібно порізати і посмажити до золотистого кольору.

4Жовтки, моркву та цибулю змішати, посолити, поперчити, додати кілька ложок майонезу і ретельно розім'яти виделкою до однорідної маси.

5Фаршем наповнити яєчні білки. Викласти красиво на блюдо і прикрасити натертим на дрібній тертці плавленим сиром.

00:00