Батон житньо-пшеничний з сухофруктами хліб здорове харчування, хлібопічка 24 Лютого, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Борошно житнє обдирне - 150 г Борошно пшеничне вищого ґатунку - 100 г Пластівці з 5 злаків - 3 ст. ложки Квас сухий хлібний - 3 ст. ложки Цукор - 10 г Сіль - 0,75 ч. ложки Дріжджі сухі - 1,5 ч. ложки Олія - 1,5 ч. ложки Вода - 170 мл Чорнослив - 20 г Курага - 20 г Directions 1Закладка інгредієнтів за принципом: спочатку рідина, потім борошно, в кінці покласти дріжджі. 2Заміс проводити на режимі «Французький», в кінці замісу додати нарізані сухофрукти. 3Після хлібопічку відключити, дати тісту за 1 годину піднятися приблизно в 1,5‑2 рази, потім змастити його олією. 4Включити режим «Випічка» на 1 годину 30 хвилин. 5Хліб остуджувати близько однієї години на решітці. 00:00