яблука, фаршировані родзинками з брусницею
яблука, фаршировані родзинками з брусницею

Яблука, запечені з журавлиною

    , ,

24 Лютого, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука кислі - 4 шт.

Журавлина свіжа - 100 г

Родзинки (за бажання)

Курага (за бажання)

Мед (за бажання)

Цукор - 5 ст. ложок

Кориця - 1 щіпка для присипки

Directions

1Яблучка свіжі вимити, витерти, ножем видалити серцевину.

2Свіжу журавлину промити, просушити. Додати цукор і гарненько розім'яти в ступці. Журавлина пустить сік, і вся маса стане тягучою.

3Яблука наповнити журавлиною, протертою з цукром. Крім журавлини, в серединку вирізаних яблучок можна покласти родзинки, додати курагу або мед за смаком.

4Потім їх запекти в скляному вогнетривкому посуді при 200°С. Час запікання яблук залежить від сорту і від розміру.

5Поки яблука гарячі, посипати їх корицею.

00:00