Шахлет страви з м'яса лікувальне харчування 26 Лютого, 2018 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Яловичина - 400 г Олія - 200 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Рис - 80 г Томатний сік - 200 г Бараняча плівка (очищене покриття кишки) Directions 1М'якоть яловичини пропустити через м'ясорубку. 2Цибулю очистити, дрібно нарізати й обсмажити на сковороді з олією, додати яловичий фарш і обсмажити до готовності. 3Рис відварити в підсоленій воді, промити через друшляк, змішати з обсмаженим фаршем. 4Фарш із рисом розкласти в баранячу плівку, загорнути та обв'язати ниткою. 5На сковороді довести до кипіння томатний сік, опустити в нього шахлет і на середньому вогні тушкувати до готовності. 6Готовий шахлет викласти на тарілки разом із соком.Дієта безглютенова 00:00