Хліб з фундуком і фініками хліб здорове харчування, хлібопічка 26 Лютого, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Вода - 230 мл Лимон - 1 ч. ложка соку Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 280 г Борошно цільнозернове - 75 г Молоко сухе - 1 ст. ложка Сіль - 1 ч. ложка Дріжджі сухі - 1 ч. ложка Цукор - 1 ч. ложка Масло вершкове - 1 ст. ложка Фундук смажений - 2 ст. ложки Фініки сушені нарізані - 3 ст. ложки Directions 1Інгредієнти покласти в ємність хлібопічки в порядку, відповідному до інструкції. 2Включити програму «Основний». За кілька хвилин до закінчення замісу в ємність покласти нарізані фініки та горіхи. 00:00