Хліб із сиром на цибулевій заквасці хліб здорове харчування, хлібопічка 1 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 35 mins Yields: 700 г Ingredients Сироватка - 144 г Дріжджі пресовані - 5 г Цукор коричневий - 1 велика мірна ложка Маргарин вершковий - 30 г Яйця - 1 шт. Закваска цибулева - 230 г Борошно пшеничне вищого ґатунку - 220 г Борошно пшеничне цільнозернове - 80 г Сир - 55 г Сіль - 1 маленька мірна ложка Directions 1У теплій сироватці розвести дріжджі та розчинити цукор. 2У ємність хлібопічки покласти розм'якшений маргарин, влити сироватку з дріжджами, яйце і цибулеву закваску. Далі всипати просіяне борошно, цільнозернове борошно, рівномірно викласти натертий сир, сіль. 3Включити програму «Цільнозерновий», корочка середня, час приготування 3 години 32 хвилини.Для хлібопічки Rolsen RBM-1160 00:00