Хліб із сиром на цибулевій заквасці

    ,

1 Березня, 2018

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

  • Cook: 3 hrs 35 mins
  • Yields: 700 г

Ingredients

Сироватка - 144 г

Дріжджі пресовані - 5 г

Цукор коричневий - 1 велика мірна ложка

Маргарин вершковий - 30 г

Яйця - 1 шт.

Закваска цибулева - 230 г

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 220 г

Борошно пшеничне цільнозернове - 80 г

Сир - 55 г

Сіль - 1 маленька мірна ложка

Directions

1У теплій сироватці розвести дріжджі та розчинити цукор.

2У ємність хлібопічки покласти розм'якшений маргарин, влити сироватку з дріжджами, яйце і цибулеву закваску. Далі всипати просіяне борошно, цільнозернове борошно, рівномірно викласти натертий сир, сіль.

3Включити програму «Цільнозерновий», корочка середня, час приготування 3 години 32 хвилини.

Для хлібопічки Rolsen RBM-1160

00:00