Суп грибний кислий перші страви здорове харчування, пісне 5 Березня, 2018 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Гриби свіжі - 250 г Олія - 2 ст. ложки Цибуля - 1 шт. маленька Борошно - 1 ст. ложка Сіль Вода - 1 л Помідори - 1‑2 шт. або Огірки солоні - 1 шт. Яблука - 0,5 шт. Кріп або Зелена цибуля Directions 1Гриби вимити, очистити, нарізати брусочками й обсмажити в олії. 2Потім додати цибулю і борошно, злегка підрум'янити, залити овочі гарячою водою, заправити та варити 10‑15 хвилин. 3За кілька хвилин до закінчення варіння додати нарізані скибочками помідори або огірок і яблуко. 4При подачі на стіл суп посипати зеленню. 00:00