Баклажани в медово-лимонній карамелі овочеві страви південна кухня 5 Березня, 2018 Это вкусно 2017 №10 Ingredients Баклажани - 500 г Часник - 5 зубчиків Мед - 3 ст. ложки Лимон - 50 мл соку Вода - 50 мл Перець червоний пекучий - 0,5 ч. ложки Коріандр мелений - 1 ч. ложка Зелень Олія Сіль Directions 1Маленькі баклажани розрізати уздовж навпіл, рясно посолити і залишити на 1 годину. Добре промити від солі, дати обсохнути. 2На олії обсмажити нарізаний тонкими скибочками часник. Його не викидати, просто вийняти з олії. 3У часниковій олії обсмажити з двох боків баклажани до готовності. 4Змішати мед з лимонним соком і водою, довести до кипіння, дати покипіти на мінімальному вогні 7 хвилин. 5Додати в мед часник, коріандр і червоний перець. 6Обсмажені баклажани змішати з карамеллю і посипати дрібно рубаною зеленню. Поставити в холодильник на пару годин. 00:00