227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Молоко - 185 мл
Вода - 105 мл
Олія оливкова - 3 ст. ложки
Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 450 г
Вівсяні пластівці «Геркулес» - 50 г
Волоські горіхи - 50 г
Часник - 1 зубчик
Орегано - 1 ч. ложка
Базилік - 2 листочки
Сіль - 1 ч. ложка
Цукор - 2 ч. ложки
Дріжджі сухі - 1 ч. ложка
Directions
1Налити в ємність хлібопічки молоко, воду та оливкову олію (якщо інші інструкції, закласти інгредієнти в зазначеному в інструкціях порядку). Всипати борошно, «Геркулес», щоб вони покрили рідкі компоненти. Зробити поглиблення і покласти в них сіль, цукор, в центральне поглиблення насипати дріжджі.
2Виставити програму «Основний» або режим випічки з родзинками. Якщо програма випічки з родзинками, то нарізані волоські горіхи та часник, орегано та нарізаний базилік покласти після сигналу, якщо ж включити програму «Основний», то в кінці замісу.