1МАРИНАД: У киплячій воді розчинити сіль і цукор, додати лавровий лист, проварити 2 хвилини, зняти з вогню, влити оцет.
2Цвітну капусту розібрати на суцвіття, бланшувати 2 хвилини в підкисленій воді, відкинути на друшляк, охолодити під струменем холодної води.
3Очищений від насіння перець і корінь петрушки нашаткувати соломкою. Часник подрібнити.
4Підготовлені овочі шарами укласти в літрові банки, при цьому часник повинен лежати і на дні, і зверху. Кожен шар посолити, поперчити. Овочі придавити рукою, щоб вони дали сік, потім залити гарячим маринадом, витримати 12‑15 годин.
5Маринад злити, довести до кипіння і знову залити овочі. Повторити заливку двічі.