Збитень

    

9 Жовтня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Мед - 125 г

Цукор - 3 ст. ложки

Чай чорний - 1 ст. ложка

Вода - 1 л

Кориця мелена - 1 г

Гвоздика - 2-4 бутона

Мускатний горіх - 1 г

Селера - 30 г стебла

Лимон - 1 ст. ложка тертої цедри

Directions

1Киплячою водою заварити чай. Настоювати 3-5 хвилин, потім процідити.

2Покласти в чай мед, цукор і розмішати.

3Додати прянощі, цедру лимона, нарізані шматочками стебла селери і проварити при слабкому кипінні 10 хвилин.

4Настоювати в теплому місці 10-15 хвилин. Процідити і знову довести до кипіння.

5Збитень одразу налити в склянки або чашки і подавати гарячим.

00:00