Розтягаї московські

      

9 Жовтня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 40 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Тісто дріжджове - 1 кг

ДЛЯ ФАРШУ:

Свинина - 300 г м'якоті

Телятина - 500 г м'якоті

Масло вершкове - 8 ст. ложок

Молоко - 3 ст. ложки

Яйця - 5 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

ФАРШ

1М'ясо нарізати невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку або дрібно порубати ножем. Обсмажити на маслі при помішуванні. Влити 0,5 склянки води і тушкувати 20 хвилин, посолити, поперчити.

2Яйця зварити круто.

3М'ясний фарш охолодити, додати 3 рубаних яйця і перемішати.

ПИРОГИ

1З тіста сформувати кульки приблизно по 150 г, витримати їх в теплому місці 8-10 хвилин для вистоювання.

2Кульки розкачати в коржик, покласти на кожен начинку і защипнути краї, залишивши серединку відкритою.

32 яйця нарізати кружечками і вкласти по одному в отвір в розтягаїв.

4Розтягаї укласти на змащене маслом деко і залишити для вистоювання на 10-15 хвилин. Випікати при 210-220°C до золотистого кольору.

5Готові розтягаї змастити вершковим маслом.

00:00