Бутерброди хрусткі з лисичками бутерброди висококалорійне 8 Березня, 2018 Грибной пир Лучшие рецепты (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Хліб пшеничний - 400 г Масло вершкове - 4 ст. ложки Лисички - 800 г Цибуля порей - 2 стебла Сіль - 2 ч. ложки Зелень петрушки рубана - 1 ст. ложка Directions 1Хліб без скоринок нарізати скибочками завтовшки 0,5 см, довжиною 3‑5 см і обсмажити на вершковому маслі. 2Дрібно нарізані гриби та цибулю обсмажувати 10 хвилин, посолити. 3При подачі покласти на грінки частину грибів, інші укласти поруч. Оформити зеленню петрушки. 00:00