Хліб із журавлиною і горіхами хліб здорове харчування, хлібопічка 9 Березня, 2018 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Ingredients Вода - 0,5 склянки Молоко - 0,5 склянки Яйця - 1 шт. Масло вершкове - 40 г Молоко сухе - 1 ст. ложка Цукор - 1/3 склянки Сіль - 1 ч. ложка Апельсин - 1 ст. ложка цедри Борошно пшеничне 1-го ґатунку - 3 склянки Дріжджі сухі - 7 г Журавлина сушена - 1/3 склянки Горіхи нарізані - 1/3 склянки Directions 1Завантажити в ємність компоненти, починаючи від рідин (якщо немає інших інструкцій): налити теплу воду, молоко, збите яйце, викласти шматочки вершкового масла, насипати сухе молоко, цукор, сіль, апельсинову цедру, пшеничне борошно, сухі дріжджі. 2Включити програму випічки з додаванням родзинок. 3Після закінчення замісу прозвучить сигнал, після нього відкрити кришку, додати сушену журавлину та нарізані горіхи. 00:00